Skift til grøn strøm og spar 500kr! Spring over

1-2 dages levering

2 års reklamationsret

Mulighed for Afbetaling

2 Års Reklamationsret
Mulighed for Afbetaling

1-2 dages levering, 2 års reklamationsret
Mulighed for Afbetaling

Fyld grøn strøm på dit løbehjul, og spar 500kr!

Kun 2495kr, normalpris 2995kr 
I samarbejde med Velkommen, kan du nu får grøn strøm, og samtidig spare 500kr på dit el løbehjul hos GoFast. Du skal blot skifte dine strømudbyder til Velkommen, og du sparer automatisk 500kr

Grøn el
Certificeret grøn el fra vedvarende energikilder.

0kr i abonnement
… og oprettelsen er selvfølgelig gratis. Det mener vi er nemmest.

Lav pris
Billigere end gennemsnittet i 2020

Hvorfor vælge GoFast?

Er du udkig efter et nyt dagligt transportmiddel? Så kan der være god grund til at vælge et el løbehjul! Med et elektrisk løbehjul kan du nemt og ubesværet, snørkle dig gennem morgentrafikken, forbi cyklister og biler!

Der findes et have af forhandlere og producenter, så hvorfor købe et løbehjul fra GoFast? Vi begyndte i starten af 2019 at indkøbe og sælge elektriske løbehjul i Danmark. Vi fandt hurtig ud af at der var en del ting som kunne være bedre. Så vi satte os for at få produceret det absolut bedste løbehjul tilgængeligt. Vores topprioritet var pålideligt, derfor er alle vores el løbehjul leveres med punkterfrie dæk - det betyder bedre driftsikkerhed, og ingen bøvl med punkteringer. Derudover har vi opgraderet både stelkvalitet, motor og batteri, så du kan køre helt uden bekymringer.

Udover salg af løbehjul, har vi også et af Danmarks eneste el løbehjul værksteder. Det betyder at du altid kan få hjælp med reparation og service. Vi har alle reservedel på lager, så kan udføre reparationer samme dag.

Bemærk dette tilbud er kun i en begrænset periode.