Gofast.dk El-Løbehjul - Handelsbetingelser Spring over

Stort udvalg af reservedele

Test af de bedste løbehjul i Danmark

Test af de bedste løbehjul i Danmark
Stort udvalg af reservedele

1-2 dages levering, 2 års reklamationsret
Mulighed for Afbetaling

Handelsbetingelser på Gofast.dk

Handelsbetingelserne er senest rettet den 11. November 2021.

Gofast.dk er drevet af: 

Gofast ApS
CVR: 40504001

Marielundvej 46B, 2.TV.
2730 Herlev

Email: mail@gofast.dk

 

Bestilling af din vare

Når du bestiller et El-Løbehjul vil du indenfor få minutter modtage en bekræftelse pr. mail. (husk at tjekke spamfilter)

Annullering af din vare

Du kan altid annullere din vare, så længe den ikke er afsendt.

Priser

Alle priser angives i DKK og er inkl. 25% moms.

Betaling

Gofast.dk tager imod betalingskort, mobilepay og Viabill på siden, der kan laves andre aftaler ved at kontakte kundeservice. Alt betaling på siden er sikret og krypteret. Betalingen vil først blive hævet fra din konto, når din ordre er afsendt. Vi tager ikke kortgebyrer. 

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse den 20. i hver måned. Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill. ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr. Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress. Læs mere her: www.viabill.com/kredit

Fragt/Levering

Ved ordre over 250,- er der gratis levering til pakkeshop. Ellers gælder følgene fragtpriser:
Levering til pakkeshop: 19 kr.
Levering til arbejdsplads: 29 kr.
Levering til privat adresse: 39 kr.

Levering tager i gennemsnit 1-2 hverdage dage fra bestilling, bemærk at bestilling over weekend eller helligdage kan tage længere tid. Varen bliver afsendt af PostNord. For ekspress ordre bedes der tage direkte kontakt til os.

Fortrydelsesret 

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til mail@gofast.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. Vi anbefaler dog, at refundering sker via sidenservice.gofast.dk

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Returnering 

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. 

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.
Bestilling af returlabel samt returformular kan gøres på

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Tilbagebetaling af købsbeløbet 

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. 

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. 

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Reparation af varer (Garanti og selvforskyldt):
Varen skal altid sendes retur i original emballage eller lignende. Sendes varen i uforsvarlige emballage, ved der ved returforsendelse blive opkrævet 125,- for køb af ny emballage. 
Eksempler på uforsvarlige emballage:
 - Presenninger med tape
 - Papkasser med store huller (over 10cm)
 - Bobleplast uden pap
 - Trækasser over 10kg
 - Hvis det ikke er muligt at lukke emballagen ordentligt.

Reparation
Skal have repareret løbehjulet eller returnere det, skal det sendes ind til vores kontor på Marielundvej 46B, 2.TV. Herlev Du kan bestille returlabel gennem siden her.


Reklamation eller selvforskyldt:
Er skaden på løbehjulet selvforskyldt, vil der blive opkrævet 2 gange 90,- i forsendelse. Følgende skader er ikke dækket af reklamationsretten.
 - Knækket støtteben 199.- (Selvforskyldt)
 - Knækket låsemekanisme 199.- (Selvforskyldt)

 - Knækket ringeklokke 299.- (Selvforskyldt)
 - Knækket bremsehåndtag / speeder 399,- (Selvforskyldt)
 - Knækket bagskærm 399,- (Selvforskyldt)
 - Knækket styrestang 750,- (Selvforskyldt)
 - Ødelagt kabel til motor 750.- (Selvforskyldt)

 - Skæv bremseskive 399,- (Selvforskyldt)

Er produktet leveret med én eller flere fejl, dækker reklamationsretten. Selvforskyldte skader er også dækket af Tryghedsgarantien, som kan tilkøbes med løbehjulet.

Emballage / Indpakning:
Varen skal altid sendes retur i forsvalig emballage. Sendes varen i uforsvarlig emballage (ved reparation), vil der ved returforsendelse blive opkrævet 125,- for køb af ny emballage. 
Eksempler på uforsvarlige emballage:
 - Presenninger med tape
 - Papkasser med store huller (over 10cm)
 - Bobleplast uden pap
 - Trækasser over 10kg
 - Hvis det ikke er muligt at lukke emballagen ordentligt.

Returnering:
Ønsker du at sende løbehjulet retur, må det ikke være taget i egentlig brug - hvis produktet er brugt på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Se for nærmere beskrivelse i afsnittet Varens stand når du sender den retur. Løbehjulet kan maksimalt sendes retur, 14 dage efter modtagelse. Du skal selv betale for returfragt ved returnering.

Reklamationsret Reparation:
Skal løbehjulet repareres under reklamationsret, skal du ikke betale for fragten. Vi forbeholder os 2 forsøg til reparation (ved samme fejl). Ved reklamation skal pakken stadig indpakkes forsvarligt.

Email: mail@gofast.dk

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. Når du handler hos os som forbruger, har du 2 års reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Alle reklamationer skal anmeldes til os via e-mail til mail@gofast.dk.

For at minimere risikoen for misforståelser, modtager og vurdere vi ikke reklamationssager telefonisk. Vi vurderer i første omgang, via fremsendte billeder og/eller videoer, at varen skal returneres til os, betyder det, at vi har brug for at inspicere produktet på værksted. Det er IKKE ensbetydende med at reklamationen er berettiget. Når en vare skal sendes til os som en reklamation, skal det forgå via vores reklamationsformular, som vi fremsender i de enkelte sager. Det er vigtigt at reklamationsformularen udfyldes grundigt, og altid med ordrenummer samt beskrivelse af problemet. Vi modtager ikke pakker sendt til os, uden vores samtykke, og som ikke er sendt gennem vores returlink, medmindre andet er aftalt skriftligt.

Ændringer af betingelser

Gofast.dk kan til enhver tid ændre vores handelsbetingelser. Du vil som kunde blive underrettet om dette, hvis det har indflydelse for din handel hos os.

Cookies

Vi bruger cookies af det simple formål, at gøre det til en bedre oplevelse når du bruger vores side. De er helt og aldeles ufarlige.

Persondatapolitik  

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  

Personoplysningerne registreres hos GoFast ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. 

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  

Den dataansvarlige på Gofast.dk er Gofast ApS.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: mail@gofast.dk

Klageadgang 

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte mail@gofast.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til: 

Center for Klageløsning 

Nævnenes Hus 

Toldboden 2 

8800 Viborg 

https://naevneneshus.dk/

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr   

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Til:

Gofast.dk

Marielundvej 46B, 2.TV.

2730 Herlev

E-mail: mail@gofast.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

________________________________________________________________

 

Bestilt den: ____________________     Modtaget den: ____________________

 

Forbrugerens navn: _______________________________________________

Forbrugerens adresse:  ____________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: ____________________________     Dato:   _______

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)