Vedligeholdelse af el løbehjul Spring over

1-2 dages levering

2 års reklamationsret

Mulighed for Afbetaling

2 Års Reklamationsret
Mulighed for Afbetaling

1-2 dages levering, 2 års reklamationsret
Mulighed for Afbetaling
Vedligeholdelse af el løbehjul

Vedligeholdelse af el løbehjul

De traditionelle løbehjul vi alle kender fra barndommen kræver ikke megen pleje og vedligeholdelse. Men med nutidens moderne transportmiddel, der både er sjovt og simpelt som sin forganger, er der en fordel i at bevare den høje kvalitet som du modtager løbehjulet i. Men hvordan skal man holde sit nye el løbehjul ved lige? Hvor stor en indsats kræver det?

Køber du dit nye moderne el løbehjul hos GoFast skal du ikke bekymre dig om en omfattende process for at holde dit el løbehjul godt kørende. Hos GoFast ved vi at vedligeholdelse af el løbehjul er noget af det sidste du tænker på, og det i så fald skal være nemt, og enkelt – ligesom dit el løbehjul. Derfor tilbyder vi vores kunder at man kan tilkøbe en 1- eller 2-årig tryghedsaftale som gælder til et gratis årligt serviceeftersyn så du trygt kan køre videre uden bekymringer.

Hvad bør du selv gøre for at holde dit el løbehjul i god stand?

Et GoFast el løbehjul kræver egentlig ikke så meget pleje, men vi kommer alligevel her med et par få simple tips:

Tør det af hvis du har kørt i regnvejr

Dette gælder især ved bremseskiven så der ikke sætter sig grus og mudder der kan slide på den. Vores GoFast GX4 el løbehjul har en IP54 klassificering, som kort sagt betyder at det er støv- og vandafvisende. Vi anbefaler ikke at man efterlader sit løbehjul ude i et skybrud, men at man klapper det sammen og tager med sig, eller stiller det i tørvejr.

Spænd skruer til undervejs

Som med alt andet kan skruerne med tiden godt løsne sig en smule, og derfor er det en god idé at tjekke dem efter en gang imellem.

Oplad det jævnligt

Lad ikke dit el løbehjul stå for længe uden at være ladt op da det slider på cellerne (vi anbefaler ikke længere end 4 mdr. uden opladning).

Med disse tips kan vi garantere at du er godt kørende på dit GoFast el løbehjul i mange år fremover. 

Forrige Hvad er et el løbehjul?
Næste Danmarks bedste el løbehjul til prisen