Hvad er et el løbehjul? Spring over

1-2 dages levering

2 års reklamationsret

Mulighed for Afbetaling

2 Års Reklamationsret
Mulighed for Afbetaling

1-2 dages levering, 2 års reklamationsret
Mulighed for Afbetaling
Hvad er et el løbehjul?

Hvad er et el løbehjul?

En af barndommens glæder var at løbe rundt på sit løbehjul. Man kunne hurtigt komme frem til sin legeaftale og skynde sig videre ud på nye eventyr. Det kan du stadig, og nu helt uden at bruge bentøjet. De seneste år har det danske bybillede boomet med glade mennesker der på en hurtig og sjov måde er kommet fra A til B på et el løbehjul. Ligesom man gjorde som barn - bare lidt smartere. 


Men hvad er et el løbehjul egentlig, og hvorfor er det så trendy at selv voksne nu drøner rundt på dem?


Et el løbehjul er et motoriseret 2-akslet køretøj, ligesom det man kender fra barnsben, bare med en lille motor. Forskellen er dog bare at man i stedet for at blive drevet frem ved egen kraft, har en lille motor der gør alt det hårde arbejde for en. I storbyerne som f.eks. København er det et populært transportmiddel til den urbane dansker, der har skiftet cyklen ud med et el løbehjul. Vores GoFast el løbehjul vejer kun 12 kg. og det er derfor også nemt og praktisk at klappe sammen og tage med sig i toget, eller bilen, hvis du vil spare lidt på transporttiden. 


Den maksimale hastighed man må køre er på 20 km/t. som gør det hurtigt og sikkert at komme fra A til B. Kan det køre hurtigere end dette, er det ikke lovligt i Danmark. Vores GoFast el løbehjul overholder selvfølgelig alle sikkerhedsregler, ligesom det også er CE-godkendt. Med et el løbehjul er du altså godt kørende fra start og slipper endda for at lede efter parkeringspladser i de tætpakkede storbyer. 

Forrige El løbehjul Regler (2022)
Næste Vedligeholdelse af el løbehjul