Danmarks bedste el løbehjul til prisen Spring over

1-2 dages levering

2 års reklamationsret

Mulighed for Afbetaling

2 Års Reklamationsret
Mulighed for Afbetaling

1-2 dages levering, 2 års reklamationsret
Mulighed for Afbetaling
Danmarks bedste el løbehjul til prisen

Danmarks bedste el løbehjul til prisen

Køb Danmarks bedste elektriske løbehjul til prisen!

Hvorfor leje et el løbehjul når du kan eje? I stedet for at leje et el løbehjul kan du købe dit eget fra vores webshop, og tage det med dig overalt. Som et af Danmarks bedst sælgende el løbehjul kan vi garantere dig høj kvalitet og stilrent design. For at finde det bedste el løbehjul der lever op til de danske myndigheders krav, har vi udviklet vores eget design og med en max topfart på 20 km/t gør det GoFast GX4 til et af de eneste el løbehjul der er lovlige at køre på offentligt. Med et kraftigt lithium batteri der sørger for en lang rækkevidde, kan løbehjulet køre op til 20 km på en fuld opladning. Det tager ca. 4 timer at oplade el løbehjulet fra 0% til 100% strøm, og det oplades nemt i hjemmet via alm. Stikkontakt. Et GoFast GX4 kan klappes sammen og er lige til at have under armen, så hvis du pendler kan du uden problemer have det med dig i bus og tog.

Skulle du komme ud for et uheld er der mulighed for at indlevere det til reparation på en af vores servicecentre, eller købe reservedele direkte fra webshoppen. Vores el løbehjul er udstyret med en kraftig brushless motor der giver en stærk acceleration, så du uden problemer kan klare selv de stejleste bakker!

Med et GoFast GX4 el løbehjul får du det seneste nye indenfor moderne transport i 2020, og Danmarks bedste elektriske løbehjul til prisen.

 

Forrige Vedligeholdelse af el løbehjul
Næste Udstyr til el løbehjul